Víza do USA BLOG

Jak dlouho můžete zůstat v USA s B1 business visa?

B-1 business visa

Jak dlouho můžete zůstat v USA s B-1 business visa? Předtím než podáte žádost o B-1 víza, je třeba pochopit, že délka pobytu je primárně stanovena Border Security Officers během Vašeho pobytu v USA. Důvod Vašeho pobytu může také ovlivnit délku Vašeho pobytu. Můžete zůstat jak dlouho chcete až do 6 měsíců. Jak rozeznat délku Vašeho pobytu? Více informací o Vašem pobytu můžete najít ve formuláři I-9 ...[Read More]

Jak začít podnikat v USA?

podnikat v USA

Jak začít podnikat v USA? Začít podnikat v USA, není tak složité, jak by se mohlo zdát. Nicméně, proces zahrnuje spoustu plánování a implementace důležitých finančních rozhodnutí. Kromě toho, budete muset najednou uskutečnit řadu právních činností. Ale pokud nevíte, co byste mohli získat, tak zde je několik tipů, které vám pomohou začít. Můžete začít podnikat v Spojených států bez víz? Cizí státní ...[Read More]

Jak si udržet trvalý pobyt v USA?

trvalý pobyt v USA

Jak si udržet trvalý pobyt v USA? Získání zelené karty neznamená, že můžete dělat cokoli. Existuje několik podmínek, které musí být splněny, abyste si mohli udržet svůj pobyt ve Spojených státech. Pokud vás zajímá, jak si udržet povolení k trvalému pobytu v USA, tady je pár věcí, které budete muset mít na paměti: Dodržujte zákony Mnoho lidí ztratí svůj trvalý pobyt, kvůli tomu, že spáchali nějaký ...[Read More]

Jak získat Green Card prostřednictvím manželství?

Green Card prostřednictvím manželství

Jak získat zelenou kartu (Green Card) prostřednictvím manželství? Manželství je jedním z nejlepších způsobů, jak získat občanství v USA. Vzhledem k tomu, že zákon považuje manžela / manželku za přímého příbuzného, je to rychlý způsob jak zákonně získat trvalý pobyt. Kromě toho, nejsou zde žádná omezení týkající se počtu lidí, kteří mohou získat trvalý pobyt prostřednictvím manželství s občanem USA ...[Read More]

Jak úspěšně zvládnout E 2 visa pohovor?

E 2 visa pohovor

Jak úspěšně zvládnout E 2 visa pohovor? Mnozí lidi jsou nervózní pokud jde o jejich E-2 vízový pohovor. Je důležité si však uvědomit, že pohovor má mnoho předvídatelných vzorů. I když vám to pomůže připravit se, stále zde však bude mnoho nepředvídatelných okolností, které se na pohovoru mohou vyskytnout. Pokud hledáte tipy jak se připravit, abyste byli úspěšní, tak čtěte dál. Snažte se vypadat co ...[Read More]

Jaký je ten správny EB5 Visa právnik?

EB5 Visa právnik

Jaký je ten správny EB5 Visa právnik? Pokud máte zájem o získání EB5 víza, tak byste se zcela jistě měli poradit s EB5 advokátem. Zde je několik tipů, které můžete použít k nalezení toho správného právníka pro vás. Najděte právníka, který zná imigrační obchodní práva Měli byste vyhledat advokáta, který má velmi dobré znalosti a povědomí o obchodních právech přistěhovalců. Rozhodně si nikdy nevybír ...[Read More]

Musím investovat značné množství kapitálu?

Investice

Musím investovat značné množství kapitálu? E-2 vízum, na rozdíl od většiny vízových programů, má mnoho požadavků, které nejsou tak konkrétní jako u ostatních vízových programech. Jednou z nich je prokázání investování značného množství kapitálu do nové nebo již existující obchodní společnosti. Zatímco v programu EB-5, který stanoví kapitál ve výši 1 milion dolarů nebo 500 000 dolarů v závislosti n ...[Read More]

Krok za krokem jak požádat o H2B vízum pro sezónní pracovníky

H2B vízum

  Krok za krokem jak požádat o H2B vízum pro sezónní pracovníky H-2B nepřistěhovalecké vízum umožňuje zaměstnavatelům najímat zahraniční pracovníky, kteří dočasně přicházejí do Spojených států za účelem výkonu dočasné nezemědělské práce nebo zkrácený úvazek, sezónní a nárazové práce. V minulém článku jsme se věnovali prvními kroky v procesu podávání žádostí, což představuje obdržení Osvědčení ...[Read More]

Dočasné pracovní osvědčení pro H-2B pracovníka

H-2B

  Dočasné pracovní osvědčení pro H-2B pracovníka H-2B vízový program umožňuje zahraničním Nepřistěhovalecké pracovníkům zastávat pracovní místa, s výjimkou práce v zemědělství. Před podáním žádosti o zařazení k H-2B od USCIS, musí váš potenciální zaměstnavatel žádat a získat dočasné pracovní osvědčení z amerického ministerstva práce. Jak jsme slíbili v minulém příspěvku, dnes se blíže podívám ...[Read More]

Definice potřeby nejvyššího zatížení v H2B Visa proces

H2B Visa

  Definice potřeby nejvyššího zatížení v H2B Visa proces Od pracovníků rekreačních resortech na Floridě až po pracovníky v zábavních parcích v Kalifornii, 66 tisíc cizinců přicházejí každoročně do USA jako součást programu H-2B. Tento program umožňuje americkým zaměstnavatelům, aby zahraniční pracovníci vyplnili dočasné nezemědělské pracovní místa. Chcete-li přijít do USA na H-2B víza, nejprv ...[Read More]