E2 Investor Visa

E2 Investor Visa

Vízum typu E-2 umožňuje investorům malých, středních nebo velkých podniků žít, pracovat a ovládat svůj obchod bez jakýchkoliv restrikcí přímo z území Spojených států. Mnoho začínajících firem využívá přesně tento typ víza jako způsob pro proniknutí na americký trh.

Požadavky na vízum E-2 jsou:

  • Výše investice by se obecně měla pohybovat mezi 30 000 a 500 000 dolary. Je nutné, aby investice byla reálná a aktivní.
  • Investor musí aktivně řídit byznys.
  • Manžel/ka investora a jejich děti obdrží automaticky vízum typu E2 a jsou oprávněni k pracovní autorizaci.
  • Je možné zažádat o vízum i z domova nebo z ciziny.
  • Většinou trvá vykonání všech kroků k dokončení žádosti o vízum E-2 60-90 dní. K tomu se může připočíst 3-5 měsíční schválení úřadem USCIS v případě, že žádáte ze zahraničí. Nicméně lze využít prémiovou možnost zpracování, která stojí dalších 1 225 dolarů a vízum bude vyřízeno během dvou týdnů.
  • Právní poplatky se pohybují mezi 2 000 a 8 000 dolary v závislosti na investici a množství práce.
  • Je nutné najmout si právního zástupce? Silně doporučujeme asistenci právního zástupce, protože často bývá úřadem USCIS zaslán požadavek nebo dodatečné dokumenty, které mohou takovou asistenci vyžadovat.

Líbil se Vám tento článek?

  • Zaregistrujte se do NAO Visa VIP Klubu a získejte pravidelné novinky ze světa imigrační politiky a svých vízových možností. Získejte Ebook jak žít a pracovat v USA ZDARMA.
  • Nechte nám odpověď s případnými otázkami, které máte nebo se podělte o své zkušenosti.
  • Objednejte si první konzultaci s námi zdarma! Klikněte sem a objednejte si konzultaci ještě dnes.

Vaše,

By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>