Jak si prodloužit H1B Visa po 3 letech?

H1B Visa

Jak si prodloužit H1B Visa  po 3 letech?

H1B Visa je nepřistěhovalecké typem víz, které umožňuje profesionálům pracovat v USA. Toto vízum může být uděleno na základě pracovního vztahu pro speciální povolání a počet víz je limitován, s celkem dostupných 85.000 víz ročně. Zpočátku H1B Visa lze udělit po dobu tří let. Čas plyne rychle, takže pokud jste držitelem H1B Visa  a chcete i nadále pracovat a žít v USA, nezapomeňte si prodloužit vízum po dobu dalších tří let. V následujícím textu se dočtete jak si můžete své H1B Visa  prodloužit.

Líbil se Vám tento článek?

  • Zaregistrujte se do NAO Visa VIP Klubu a získejte pravidelné novinky ze světa imigrační politiky a svých vízových možností. Získejte Ebook jak žít a pracovat v USA ZDARMA.
  • Nechte nám odpověď s případnými otázkami, které máte nebo se podělte o své zkušenosti.
  • Objednejte si první konzultaci s námi zdarma! Klikněte sem a objednejte si konzultaci ještě dnes.

Vaše,

By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>