Snoubenecké K Visa

Snoubenecké K Visa

K Visa je neimigrační vízum vydáváno snoubenci/snoubence amerického občana. Americký občan musí sepsat petici na žádost svého budoucího snoubence/ky a podat ji na úřad USCIS. Poté, co snoubenec/ka obdrží vízum, musí si vzít tohoto amerického občana do doby 90 dní od vstupu do Spojených států, nebo Spojené státy opustit. Po svatbě má dotyčný právo si změnit status a obdržet Zelenou kartu.

Kdo může zažádat o vízum?

  • Američtí občané, kteří chtějí svému snoubenci/ce zařídit vízum, vstup do země a následně si jej/ji vzít.
  • Snoubenci/ky amerických občanů vstupující do země se musí oženit/vdát za amerického občana do doby 90 dní.

Přehled procesu K1 snoubeneckého víza

  1. Americký občan podá žádost (Alien Fiancé(e)- formulář I-129F) na úřadě USCIS v oblasti, kde žije.
  2. Po schválení žádosti úřadem USCIS je žádost postoupena na americkou ambasádu nebo konzulát v zemi, kde žije snoubenec/ka.
  3. Snoubenec/ka zažádá o K Visa na americkém konzulátu nebo ambasádě v zemi, kde žije.
  4. Snoubenec/ka vstoupí do Spojených států s vízem K-1 a má 90 dní na to, vzít si amerického občana.
  5. Po svatbě, držitel K Visa si může změnit status a zažádat o legální permanentní rezidenci (Zelenou kartu).

Líbil se Vám tento článek?

  • Zaregistrujte se do NAO Visa VIP Klubu a získejte pravidelné novinky ze světa imigrační politiky a svých vízových možností. Získejte Ebook jak žít a pracovat v USA ZDARMA.
  • Nechte nám odpověď s případnými otázkami, které máte nebo se podělte o své zkušenosti.
  • Objednejte si první konzultaci s námi zdarma! Klikněte sem a objednejte si konzultaci ještě dnes.

Vaše,

By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>