Q1 víza

Víza typu Q1 pro Mezinárodní výměnné programy

Víza typu Q1 jsou určený pro osoby 18 let a starší za účelem zúčastnit se tréninkové, pracovního či kulturního výměnného programu. Tento program musí být spravován americkým zaměstnavatelem a musíposkytovat praktický trénink a zaměstnání pro zúčastněnou osobu takové jako informace o historii, kultuře azvyků v domovině zúčastněné osoby. pro osoby, které se chtějí zúčastnit na studijní zaměřeny výměnnémpobytu jsou určený víza typu J.

Podmínky pro udělení víz typu Q1

Pro udělení víz typu Q1 musí mit žadatel minimálně 18 let a musí být schopen vyprávět o kultuře Své rodnézemě. Navíc musí mit žadatel k dispozici amerického zaměstnavatele, který ho bude USA na základě víz typu Q1 musí mítfyzický pobyt mimo území USA přinejmenším po dobu jednoho roku předtím než znovu vstoupit na americkou pudu. Žadatel o tyto víza takové v některých případech musí prokáže, že splňuje jisté zdravotní a povahové podmínky.

Pravidla víz typu Q1

Víza typu Q1 dávají jejich držitelé právo účastnit se Kulturní zaměřeny výměny pracovních pobytu ve Spojených státech amerických. Víza typu Q1 se obvykle vydávají na období 15 měsíců a nemohl býtprodlouženy. NEEXISTUJE žádná ustanovení co se tyče zákonných partnerem nebe dětí žadatelů o víza typuQ1. V případě, že chtějí tyto osoby doprovázet žadatele v zemi, musí si pozadí o turistické / pracoven / studentská víza.