Jak prodloužit EB2 Investor Visa ve Spojených státech amerických?

Jak prodloužit EB2 Investor Visa ve Spojených státech amerických? Platnost víz vyprší a musí být obnoveny jednou za dva roky. Nicméně, není přesně stanovený počet omezení, jak často se dají víza prodloužit. Tato víza jsou k dispozici pouze pro smluvní státy. Když investor ukončí své podnikání, je povinen vrátit se do své domovské země nebo změnit své postavení ve Spojených státech. Osoba s E-2 investorskými vízy může kdykoliv opustit Spojené státy. Za účelem prodloužení víz E2, jsou nezbytné určité kroky. První věc, kterou musíte udělat, je odeslat formulář-129, který zaměstnavatelé využívají k umožnění cizincům, aby dočasně pracovali nebo absolvovali školení ve Spojených státech. Formulář se používá i pro delší pobyty nebo změnu statusu. Po odeslání formuláře-129, dalším potřebným dokumentem je formulář -539. Tento formulář je obecně používán při žádosti o prodloužení pobytu, reintrodukce postavení dané osoby, nebo pokud osoba chce změnit nepřistěhovalecké kategorii víz. Kromě těchto dvou formulářů je také nutné předložit kopie následujících dokumentů: formulář I-94 (dokument o příjezdu a odjezdu) formulář I-797 v originále Oznámení o činnosti (pokud Váš status byl prodloužen nebo schválených dříve) Váš pas a vaše EB2 Investor Visa a vaše daňové přiznání, americké obchodní daňová přiznání a přiznání daně ze mzdy za předchozí dva roky. Budete také muset předložit dopis, ve kterém uvádíte proč je prodloužení Vašich víz nezbytné. Líbil se Vám tento článek? Zaregistrujte se do NAO Visa VIP Klubu a získejte pravidelné novinky ze světa imigrační politiky a svých vízových možností. Získejte Ebook jak žít a pracovat v USA ZDARMA. Nechte nám odpověď s případnými otázkami, které máte nebo se podělte o své zkušenosti. Objednejte si první konzultaci s námi zdarma! Klikněte sem a objednejte si konzultaci ještě dnes. Vaše, ...