VISA START UP ACT

VISA START UP ACT

Visa Start Up Act byl v roce 2011 předložen senátory Kerr, Lugar a Udall a má sloužit jako imigrační reforma pro podnikatele, kteří mají zájem proniknout na americký trh se svými investicemi. V současnosti imigrační právo v USA neposkytuje mnoho možností pro podnikatele, kteří mají zájem založit podnik, nebo organizační složku v USA, protože minimální výše investice musí být ve výši $ 500,000 v přesně vymezených oblastech, nebo $ 1,000,000. Start up Act 2011 dodnes čeká na jeho schválení.


Visa Start Up zákon 2011 má několik závažných vylepšení mezi které patří:

  • minimální výše investice je pro podnikatele $ 100,000.
  • podnikatelé kteří chtějí rozšířit své aktivity do USA a založit pobočku nebo pobočku v USA musí zdokladovat že dosáhli minimální příjem $ 100,000 z prodeje v USA.
  • držitelé H1B víz nebo studenti, kteří dokončili postgraduální studium v oblasti vědy, techniky, inženýrství, matematiky, mohou požádat o investorské vízum pokud mají roční příjem $ 30,000, nebo prokáží že vlastní majetek v hodnotě $ 60,000, a americký investor následně souhlasí investovat a podpořit jednotlivce investicí v minimální výši $ 20,000.

Líbil se Vám tento článek?

  • Zaregistrujte se do NAO Visa VIP Klubu a získejte pravidelné novinky ze světa imigrační politiky a svých vízových možností. Získejte Ebook jak žít a pracovat v USA ZDARMA.
  • Nechte nám odpověď s případnými otázkami, které máte nebo se podělte o své zkušenosti.
  • Objednejte si první konzultaci s námi zdarma! Klikněte sem a objednejte si konzultaci ještě dnes.

Vaše,

By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>